3 FICTIONAL CHARACTERS

Jeg forguder internettet — særligt når der sidder nogle sjove mennesker og finder på sjove lege, som jeg kan deltage i. Som de fleste sikkert har set er Three Fictional Characters det alle snakker om i øjeblikket, og jeg skulle kun lige ænse det, før min hjerne gik i gang med at tænke over, hvilket tre fiktionelle karakterer, der kunne gå sammen og lave mig som deres baby.

Bree Van De Kamps rengøringsvanvid, trang til at være den perfekte vært og stræben efter det perfekte liv clasher rimelig godt med de egenskaber, jeg deler med Nynne. Jeg er forfulgt af uheld og kaos, afhængig af Netto’s rode-hylder og lidt for glad for cigaretter og øl til nogensinde at blive en “pæn pige”. Sidst men ikke mindst kulminerer det hele med den højtråbenhed og flamboyance, jeg genkender åh-så-godt fra Cam.

Hvilke tre personer ville kunne lave dig? 

michella b.

blogger, boghandler. bosat i odense. bog- & technørd. i <3 some

Blog Comments

Det er sådan en fin leg!

.. Er jeg helt stegt, hvis jeg næsten kun overvejer Disney-karakterer til mig selv? Haha.

Ahahaha, selvom jeg kun har mødt dig et par gange, så kan jeg let se dig i flere disneykarakterer! Disney er godt. Altid.

Haha mega god kombination! 😀 😀

Til tider er det en anelse springfarligt! 😀

FEDT indlæg!
Jeg tror faktisk ikke, at jeg ville kunne nøjes med 3, men det er en udfordring jeg er frisk på at tage op!

MANGE TAK! 😀 Og det vil jeg glæde mig rigtig meget til at se!

Leave a Comment