Bøgerne på min ønskeliste 2013

Når det kommer til bøger, har jeg ikke selv tålmodighed til at sammenfatte en fyldestgørende liste over de bøger jeg ønsker mig. Derfor udvælger jeg hvert år de mest aktuelle ønsker og udsender en ønskeliste fra denne. I år endte disse på en liste jeg sammenfattede klokken 05.30 om morgenen – så må de da repræsentere de mest akutte behov og ønsker?

Tolkiens univers er udkommet i en smuk, smuk lærredsindbundet udgave. Jeg ønsker mig dem alle, også Hobitten selvom jeg ejer denne i forvejen.

Derudover ønsker jeg mig:
Brun Mands Byrde af Hassan Preisler
Fvonk af Erlend Loe
Will Grayson, Will Grayson af John Green
Paper Towns af John Green
An Abundance of Katherines af John Green
Moranthology af Caitlin Moran
How to be a Woman af Caitlin Moran
Doppler af Erlend Loe

Hvilke bøger står øverst på din ønskeliste i år?

michella b.

blogger, boghandler. bosat i odense. bog- & technørd. i <3 some

Blog Comments

Uh, den der Tolkien-box tiltrækker mit øje! jeg er stor Tolkien fan og har self. både Ringenes Herre og Hobbitten, men de er alle på dansk, måske man skulle overveje at skaffe dem på engelsk også.. Hvor er boksen fra?

Den er fra HarperCollins forlaget, og kan bestilles hjem til enhver dansk boghandel! 🙂

Eller billigere på nettet 😉 Tak! 😀

Brund mands byrde! Heeeeell yes <33333

Må..læse..den..

Leave a Comment