CURRENTLY READING #3: Kaninbjerget af Richard Adams

Ligner det ikke lidt, at sommeren er ved at vinke sit farvel? Det håber jeg (vinter-menneske ftw). 
I løbet af de seneste par uger, har jeg fået vendt fuldstændig op og ned på mit liv. Det hele har været noget af en mundfuld, men det er samtidig meget spændende. 
Sørgeligt har jeg måtte sige farvel til min lille rotte, Iben, grundet en meget slem lungebetændelse der overtog al hendes lungekapacitet. Det er utroligt, hvor meget man kan knytte sig til sådanne væsner. Men jeg må fortælle mig selv, at hun er et bedre sted nu og har det skønt. Dette resulterede i en frygtelig masse energi og spontanitet der gik ud over min mors stue, vi har nemlig i fællesskab DIY-renoveret den; jeg har væltet en væg og det hele! Noget andet det har resulteret i, er at jeg i slutningen af sidste uge har tilmeldt mig en ny uddannelse som starter i morgen. Men det får sit eget indlæg, når rutiner og ordenlige sengetider igen bliver en del af programmet.

Nå, men det indlægget egentligt skulle handle om, hvad jeg læser i øjeblikket, og det kan nok ikke komme som en stor overraskelse at det er “Kaninbjerget” af Richard Adams. Bogen der indeholder den søde og brutale fortælling om en kaninflok, hvor kaninen Femmer en dag får et syn om flokkens ødelæggelse. Derfor forlader han og en håndfuld villige kaniner deres resistens og dette bliver begyndelsen på et blodigt eventyr.
Jeg er måske lidt doven, men jeg gik i gang med denne til SORTSUPEREGO #1 (som tredje bog, mkay?) og tager den videre til anden udfordring, så jeg håber virkelig at kunne få den læst færdig til på tirsdag, hvor tredje udfordring kommer. Jeg nyder den virkelig, men min krop sitrer efter bevægelse og alt muligt der ikke indbefatter det “at sidde stille”. Derudover er min læseoplevelse lidt ala den Ida skriver om John Irving (link).
Hvad læser du for tiden?

michella b.

blogger, boghandler. bosat i odense. bog- & technørd. i <3 some

Blog Comments

Uh! Jeg er spændt på at høre mere om det med uddannelse! 🙂

Sikke en begivenhedsrig uge! Det er altid så forfærdeligt, når man mister et dyr, som man er tæt på 🙁
Glæder mig til at høre mere om uddannelse. "Kaninbjerget" er en af de bøger, som jeg ved man burde læse, men som jeg simpelthen hverken ejer eller har læst, den står dog på læselisten, og den lyder altså bare rigtig god! 🙂

Ja, det er jeg også selv! 😀 haha

Ja, det er simpelthen så hårdt 🙁
Det er også sådan jeg har det med den. Jeg så den ofte som lille, det var en af mine absolut yndlingstegnefilm (jeg havde 19 kaniner, yay me!), så det er en fornøjelse endelig at læse den ^^

Guuuuud, det er i morgen. Jeg når ikke at blive færdig. Satans.

Jeg synes virkelig, det er så sjovt at være med i jeres udfordringer. "Kaninbjerget" har godt nok aldrig sagt mig noget, men det kan være du kan ændre på det 🙂

Lige nu læser jeg "Veiled Sentiments" der egentlig er en antropologi afhandling om hvordan moderne Beduiner lever. Den er sindssygt interessant, jeg elsker at læse om andre folkeslag og kulturer.

Held og lykke med uddannelsen 🙂

Det bliver også et satans her :b

Det er jeg SÅ glad for at høre! Vi synes også det er et hit!

Jeg skal gøre mit bedste. Den er i hvert fald rigtig god. Og uh, det kan jeg også godt lide sådan noget ^^

Kaninbjerget var min yndlingsbog som barn – var helt besat af den! Er ked af at høre det om din rotte – det er så trist at miste kæledyr 🙁

Den er også bare virkelig god, altså! Tak, det er pænt af dig og nej, det er virkelig ikke sjovt. Øv :/

Det er en rigtig god og interessant bog. Jeg læste den for et par år siden og blev overrasket over, hvor god den faktisk er – frygtede lidt at den kun var for børn 🙂

Jeg er i gang med en musketerroman om Kaptajn Alatriste – hyggeligt med lidt kårdefægtning og masser af rødvin 😀

Mvh.
Den lille Bogblog

Jeg synes faktisk slet ikke den burde være til børn, der er bare så meget blod xD haha. Men altså, jeg elskede den selv så lidt til børn er den vel 😀

Det lyder dæleme også som en god omgang hyggelæsning! Jeg håber du nyder den.

Leave a Comment