Currently Reading “Én på katapulten” af Stephen King!

Åh, hvor timerne dog pludselig kan forsvinde fra en … Jeg har tænkt mig, at bruge mine sene aftentimer i selskab med Hr. King. Det bliver min første læsning nogensinde og jeg er meget(!) spændt på denne lille sag af en bog. 
Så vidt jeg har forstået handler “Én på katapulten” om den 21-årige Alan Parker der en dag bliver nødsaget til at blaffe sig fra sit universitet til hans hjemby da hans mor har fået et slagtilfælde. På vejen møder han nogle sære typer, specielt én gør et særligt indtryk. 
Jeg er ret spændt på, hvad King kan bringe med så “klassisk” et plot og kun 72 små sider. Jeg er så spændt. Nu går jeg i gang Hvad læser du for tiden, kære læser? 

michella b.

blogger, boghandler. bosat i odense. bog- & technørd. i <3 some

Blog Comments

Me and Earl and the Dying Girl. Har hørt så meget godt om dem. So far I'm not impressed. Det føles bare lidt…fladt.

Spændende hvordan dit møde med King bliver 🙂

Hm, det kan da være, jeg skal læse den på et tidspunkt. Kan se på Goodreads, at du kunne lide den 🙂

Jeg er selv i gang med Mistborn – første del af trilogien af Brandon Sanderson, og indtil videre lever bogen fint op til den skyhøje rating, den har fået på Goodreads! Jeg bliver nødt til at købe 2'eren og 3'eren snarest muligt…

Mvh.
Den lille Bogblog

Det lyder spændende. Jeg har det altid lidt ambivalent med disse korte romaner. De er ofte så intense, at de efterlader dybe indtryk, men det er også bare så satans trist, at man kan få slugt dem i én mundfuld. Jeg glæder mig til at høre, hvad du syntes om den!

Jeg er i gang med Claus Beck Nielsens "Mine møder med de danske forfattere". Jeg var til et event med ham for noget tid siden, hvor han fortalte om den. Han er simpelthen så fascinerende en personlighed, at jeg måtte læse denne bog, om hans delvist fiktive møder med nogle af Danmarks største forfattere. Jeg kan ikke helt finde ud af, om det er et portræt af ham selv, eller et portræt af de danske forfattere han fortæller om..

Det gør mig lidt trist at du skriver det, den bog står virkelig højt på min ønskeliste xD

Ja, det synes jeg bestemt at du skal! ^^

Åh, det er bare så dejligt med gode bøger. Det er ved at være et par uger siden, jeg læste en som virkelig gjorde indtryk. Men mon ikke det kommer snart?

Jeg har hørt om mange der har det sådan. Jeg er selv vild med noveller og short stories, fordi jeg netop synes de formår noget helt andet end romaner. Ikke at jeg favoriserer dem over romanerne, men jeg synes det er et fedt break fra den "normale" læsning.

Uh, det lyder som en interessant bog. Du må endelig skrive om den er et hit! ^^

En smækker lille sag!
Jeg læser Half Bad og venter stor spænding ^^

Jeg er så spændt på hvad du synes!

Leave a Comment