De her indslag, skal jeg bare opleve på Bogforum 2019

  • Home
  • Bogforum
  • De her indslag, skal jeg bare opleve på Bogforum 2019
Bogforumprogram 2019

Efteråret brager afsted, og med det følger naturligvis et af årets boglige højdepunker, nemlig Bogforum. Dette år drager jeg endnu engang afsted, og jeg glæder mig enormt meget. Det er ikke meget fiktion der sniger sig ind i mit liv pt., derfor er jeg klar til at dedikere en hel weekend til bøgerne.

Her kan du finde en lille liste over nogle af de indslag, jeg glæder mig allermest til. Listen er i virkeligheden meget længere, men for at gøre blogindlægget mere overskueligt, har jeg begrænset mig en del.

Bogforum 2019 – det her skal jeg opleve

  • Kelly Sue DeConnick er – for mit vedkommende – årets hovednavn. Kan vi lige snakke om at forfatteren til Bitch Planet (BITCH PLANET?!) kommer til årets messe? Jeg er helt oppe og ringe! Hvis du ikke allerede har læst hendes comics, så kan du roligt gå i gang. De er fuldkomment fantastiske. Læs min anmeldelse af Bitch Planet Vol. 1.
  • Knud Romer (…) inddrager scenen og alt kan ske! Knud Romer inddrager scenen op til flere gange, og uden at have et særligt indslag i tankerne ved jeg, at jeg gerne vil høre ham snakke om sin litteratur, sit liv, faktisk mere eller mindre hvad som helst, han er en historiefortæller uden lige, og derfor tænker jeg at det meste ville blive underholdende.
  • Olga Ravn, Dy Plambeck og Simon Pasternak skal tale om Tove Ditlevsen i forbindelse med klassikertemaet på Tranescenen 1 (Gyldendal). Det sker lørdag kl. 14:00 på stand C3-027.
  • Mark Liebst og Tobias Wung Sung skal tale om, hvordan Mark bruger Facebook og Instagram til at skabe dialog med sine læsere. Jeg er helt og aldeles biased, fordi Mark er en af mine kæreste venner, men han er f*ndme fantastisk at høre på. Det sker lørdag kl. 15.00 hos BoD (stand B3-006)
  • Vigdis Hjort fortæller om sin nye roman “Lærerindens sang”. Jeg har aldrig beskæftiget mig med hendes værker, men jeg har en uforklarlig sympati over for hende. Det må jeg hellere få be- eller afkræftet.
  • Pablo Llambias, Kasper Colling Nielsen, Jens Martin Eriksen og Svend Åge Madsen skal tale om, hvordan de sætter vores realitetssans på prøve. Det kan du opleve på Tranescenen 2, søndag kl. 14.40 (stand C3-027).
  • Merete Pryds Helle og Thomas Korsgaard lukker Lindhardt & Ringhofs scene med “gode historier, sang og musik”, søndag kl. 16.50 (stand C3-007). Jeg kan virkelig ikke se, hvordan det er noget jeg kan gå glip af.
Bogforumprogram 2019 1

Se hele programmet for Bogforum 2019.

Hvad er dit års højdepunkter for Bogforum 2019?

michella b.

blogger, boghandler. bosat i odense. bog- & technørd. i <3 some

Leave a Comment