Digitalt & fysisk flytterod

Lige nu sidder jeg ved mine svigerforældres spisebord, & indhenter arbejde jeg ikke har haft tid til.
Den der følger mig på Instagram ved, at vi i sidste uge kørte alle vores ejendele til et depotrum. For at gøre plads til nye eventyr, har vi nemlig opsagt vores odenselejlighed.

Vi er ved at skaffe byggetilladelse til vores kolonihavehus. Det er en stor drøm, der endelig går i opfyldelse. Men det er ikke den eneste flytte-drøm, som er gået i opfyldelse:

Jeg har købt og installeret eget domæne til Sort Tale.

De sidste mange år har jeg haft lyst til at have eget domæne, men processen har været for uoverskuelig. Alt fra anskaffelse & installation af https://, selve domænet, at skulle vænne sig til WordPress, skulle finde hostingudbyder osv., det har krævet både tid & overskud at sætte sig ind i.

MEN nu er det sket! Jeg er så lykkelig for at begynde et nyt kapitel med min online tilstedeværelse. For dig betyder det til gengæld at der roder helt vildt. Jeg er ved at opdatere mine links, rydde op i mine tudsegamle indlæg, & justere størrelserne på mine billeder.

Det tager tid, så jeg håber du kan bære over med mig.

Velkommen til <3

michella b.

blogger, boghandler. bosat i odense. bog- & technørd. i <3 some

Leave a Comment