#fredagsbog Ophav af Eva Tind

reklame | anmeldereksemplar fra Gyldendal

Jeg elsker når forlag spørger mig, om jeg vil læse bøger, der i forvejen er på min ønskeseddel. Det er faktisk svært for mig at finde mange ting, der er bedre end det. Derfor takkede jeg selvfølgelig ja til at læse Eva Tinds Ophav, da Gyldendal spurgte om jeg ville omtale den på min Instagram.

Min hverdag er på en gang mere travl end den længe har været & gået totalt i stå. Det er en ambivalent følelse, men også en følelser der lægger op til fordybelse. Ideelt til en bog som Ophav. I denne weekend vil jeg have den med mig på min tur til & fra en fødselsdag i København. Have den med mig på arbejde, og nyde den i de stille øjeblikke mellem andre aktiviteter.

Bogen handler om Sui, der som barn blev forladt af sin mor, & siden har boet alene med sin far. Den åbner med det øjeblik, hvor Sui fortæller sin far at hun vil flytte hjemmefra, & begge deres liv forandres totalt.

Faren, der i øvrigt hedder Kai, ender i sit livs midtvejskrise, & rejser til Indien for at genfinde sig selv. Sui bliver får kortvarigt kontakt til sin mor, men ender som altid skuffet, & rejser til Korea, hvor hendes bedsteforældre kommer fra.

Bagsideteksten siger at det er en hverdagsodyssé. “En eventyrlig fortælling om, hvad der kan ske, når man bliver forladt, og de indsigter og overraskelser der følger med, når man vælger en anden vej i livet.”

Hvad læser du i denne weekend?

michella b.

blogger, boghandler. bosat i odense. bog- & technørd. i <3 some

Leave a Comment