#fredagsbog Release af Patrick Ness

Release af Patrick Ness

Jeg har weekend, og denne weekend skal bruges på at slappe maks af. Min fredag står på læsning og hygge i sofaen – og jeg er mere end begejstret for at der hverken står fest eller alkohol på aftenens program.   

Jeg regner stærkt med at læse Patrick Ness’ Release færdigt her til aften. Jeg mangler omkring 100 sider og jeg er edderspændt på, hvordan historien slutter. Release har ind til videre været en både sær og nærværende læseoplevelse.   

I Release følger vi en dag i Adam Thorns liv, hvor vi lærer ham at kende som en der er lidt for homoseksuel til sit kristne hjem, som en enormt god ven og ikke mindst som en hormonforstyrret teenager. Det er en af de bøger, som er vanvittigt lækker at læse, fordi venskab er så centralt et tema. Selvom kærlighed selvfølgelig også er en del af historien, så bliver den på en måde gjort underordnet ift. venskabet. Og det elsker jeg virkelig. Generelt set, er jeg bare ret tilfreds med den oplevelse bogen giver mig! Juhu.     

Hvilken bog er din #fredagsbog? 

michella b.

blogger, boghandler. bosat i odense. bog- & technørd. i <3 some

Blog Comments

Så misundelig på, at du har fået fat i Release! Vil.Så.Gerne.Læse.Den! 😀

Ej, menaltså. Hvor skal du glæde dig til at få fingrene i den!

Åhhh jeg er spændt på at læse den!

Den er bare så god! Glæddddd dig!

Den bog er så dejlig!

Leave a Comment