#fredagsbog – Svært barn har mange navne

Svært barn har mange navne

I går spurgte min chef mig, om jeg ikke have lyst til at tage en fridag, og det kunne han da lige bande på at jeg havde. Det betyder, at jeg har haft tid at komme lidt på plads i mit nye sted, og at jeg har haft tid til at læse. Oh my sweet mother of Jesus, hvor har jeg dog savnet at læse.

Der er sket ufatteligt mange ting med mine læsevaner, siden jeg fik fuldtidsarbejde, påbegyndte en ny uddannelse og fik mit arbejde for Bogforum. Heldigvis er der også utrolig mange gode bøger gemt på de veje jeg nu begiver mig ud af. Blandt andet skal jeg læse ovenstående i forbindelse med mit næste skoleophold på Handelsfagskolen, og hold da op, hvor den piner mig. Jeg bliver simpelthen dybt rørt over Camilla Louise Johnsons historie om hendes opvækst, og jeg frygter kun for resten. Jeg er godt og vel halvvejs, og nu kommer Faderhuset (damn you) snart ind i billedet.

Jeg vil varmt anbefale den til alle. Ja, alle faktisk.

michella b.

blogger, boghandler. bosat i odense. bog- & technørd. i <3 some

Blog Comments

Åh. Ja. Hurra! Du er tilbage. Jeg har sådan savnet nye indlæg fra dig i min Bloglovin' feed!

Åh, hvor er du altså bare sød! :') Men ja, jeg prøver at få den ind i hverdagen igen!

Jaa! Jeg har også savnet dig i min feed! 😀
Jeg håber, du har det godt!

[…] historie minder mig om den danske erindringsroman Svært barn har mange navne af Camilla Louise Johnson, som brød ud af Faderhuset, og lige siden har delt sine erfaringer og hjulpet […]

Leave a Comment