HARRY POTTER BOGSAMLING!

“It does not do to dwell on dreams and forget to live.”

Jeg er virkelig ikke typen der siger særlig meget til dagligt, men på mystisk vis kan jeg snakke i over en time om mine Harry Potter bøger. Jeg har forsøgt at koge det så meget ned som muligt, men den er altså stadig lidt lang (sorry!).

Det her indlæg har jeg længe haft lyst til at lave. Jeg har samlet bøgerne over en relativt kort årrække (i hvert fald ift. hvor mange der er), og jeg kan virkelig godt lide det. Og selvom de fleste nok vil synes det er lidt tosset – så har det vil også lidt charme? Hæ.

michella b.

blogger, boghandler. bosat i odense. bog- & technørd. i <3 some

Blog Comments

ÅH MICHELLA. En fantastisk samling… Nu får jeg jo helt lyst til at få købt serien på engelsk…. Må… Modstå…. Trangen.
Derudover er jeg også helt tosset med Stephen Frys indspilning af lydbøgerne – han er simpelthen så herlig! Har kun hørt de tre første af ham, men go' det er han sgu!
JEG ELSKER:
– Alle dine fine udgaver, åh altså
– Det faktum at du har sat Harry Potter musik som baggrunds-'støj', ÅH
– Hele den her video.

Det gjorde min mandag meget bedre <3

Hahahaha, "Ze Hawwy Potter books" og "Half butt prince" 😀 Jeg kom sådan til at grine, og også af dine franske udtalelser. Og tyske 😀
Men sikke en fantastisk samling. Meget misundelsesværdig!

Wow! Jeg bliver nødt til at råbe… FANGIIIIRL! 😀
Hvor er det dedikeret – og fedt!

Mvh.
Den lille Bogblog

Det er nemlig en fantastisk samling, hvis jeg nu selv skal sige det 😀 haha. Jamen jeg glæder mig så meget til at høre dem, tror det skal ske i min juleferie. Det kunne være dejligt!

Hahaha, hvor er du god. Mange tak ^^

Jeg gør mig glædeligt til grin for folket! 😀 haha. Jeg synes også selv den er ret dejlig.

Det er lidt dedikeret ja. Men det varmer jo også! 😀

Hvor er det virkelig en imponerende og fuldstændig vidunderlig samling, du ejer. En rigtig spændende video, som dog fik mig til at savle lidt over nogle af udgaverne, og drømme om at jeg engang selv kommer til at eje en del af dem. Derudover var det så fedt, at du brugte Harry Potter melodien som underlægningsmusik – det gjorde det endnu mere stemningsfuldt! 🙂

Ih sikke en fantastisk video! Hvor har du bare mange fine udgaver, og hold nu op hvor er de franske udgaver bare grimme 😀 Jeg har længe håbet, at du engang viste alle dine Potter bøger frem 🙂 Og åh jeg vil så gerne have de lydbøger, jeg elsker elsker elsker Stephen Fry, og jeg har kun hørt lidt af ham læse op fra Harry Potter og vil rigtig gerne høre dem alle sammen. Ville ønske jeg også havde så mange fine udgaver!

Det kan anbefales. Det føles skønt at have en reol kun til Harry Potter! 😀
– & tak ^^

DE ER SÅ GRIMME! Det gør helt ondt i mig :b haha. Jamen jeg glæder mig også bare helt vildt til at høre dem. Jeg vil bare gerne have tid til rigtigt at høre dem.

Og tak! ^^

Jeg voksede op med Harry Potter, og jeg har læst dem op til flere gange, men bøgerne blev væk i en af vores flytte omgange. Så nu har jeg kun den sidste tilbage. Jeg er slet ikke misundlig over alle dine smukke udgaver, (på nær de franske) det er noget af en samling du har 🙂

Det er en super skøn video, med hyggelig baggrunds musik. Efter at jeg havde set den, fik jeg helt lyst til at købe serien og genlæse den.

Jeg synes du skal gøre det. Intet hjem uden en Harry Potter samling (om så det bare er et sæt)! 😀

Wow! Sikke en samling! Det er ret imponerende. Og hvor er du altså bare sød at se og høre på 😀

Fantastisk, fantastisk, fantastisk indlæg! 😀

Hold fast, en sej samling! Hvor er det vildt, at du har så mange forskellige bøger. Jeg har faktisk de fire danske bøger, du snakker om, som muligvis er jubilæumsudgaver. Jeg ved ikke, hvad det er for nogle, da det er rigtig mange år siden, jeg købte dem, men de er virkelig fine at se på. Jeg kan godt lide, at de er så anderledes i forhold til de andre.

Hvor er det VILDT :D:D::D
Øh de der stjerner, det bliver du nødt til at forklare mig – det har jeg aldrig hørt om eller lagt mærke til på bøgerne, hvad er det for noget, hvad betyder det??
Jeg er ret vild med dine udgaver af Qudditch og fantastic beasts – selv har jeg dem i denne udgave: http://www.amazon.com/Harry-Potter-Schoolbooks-Fantastic-Quidditch/dp/043932162X/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1411897186&sr=1-2&keywords=quidditch+through+the+ages
De er sådan lidt mere børneagtige, specielt fordi de kommer i et ret børnepræget slipcase!
Og så tænker jeg, du mangler nogle (med mindre jeg simpelthen bare ikke lige fangede dem i de få øjeblikke jeg kiggede væk).
Jeg har nemlig 4'eren i denne udgave: http://bookcover.e17.dk/13985_w130.jpg (copy paste linket ind i browseren for at det virker). Selv aner jeg ikke, hvor den kommer fra (kunne selvfølgelig rejse mig op og kigge i bogen, men det gider jeg ikke lige :D) eller hvordan resten i den serie ser ud, eller hvordan jeg overhovedet er kommet i besiddelse af den! Men måske er det den næste serie, du skal på jagt efter? :'D
Helt fantastisk samling du har – er vild med du fangirler så meget!! Fantastisk 😀

Hahaha, mange tak Ida 😀

Tak, tak, tak! 😀

Hvis der er noget, jeg kan tale om i timevis er det også Harry og co <3

– Anne

De er nemlig rigtig sjove at have, fordi de adskiller sig så markant fra de andre danske udgaver! Og mange tak ^^

Det er lidt vildt. Ja xD

Det er tre stjerner (som på dette billede: http://img0.etsystatic.com/000/0/6369871/il_570xN.277718120.jpg) der er i alle de amerikanske bøger, men ikke i andre bøger. Alle de gange jeg har søgt på Harry Potter tatoveringer, har jeg sådan undret mig over hvorfor der er SÅ mange der har dem, når jeg ingen reference havde til dem. Indtil jeg fik den amerikanske udgave, hvor de er i toppen af hver side! ^^ Lyset kom tilbage til mit liv.

De står virkelig højt på min ønskeseddel. De er bare SÅ fine – specielt den barnlige slipcase. Åh suk. Jeg er misundelig!

Jeg har 1-3 i lige præcis dén udgave (viser dem også på videoen). Jeg tror det er en jubilæumsudgave der kun er udkommet i bog 1-4. Så ja, jeg er på jagt efter 4'eren! 😀

Og sidst, mange tak 😀 De fleste synes jeg er tosset. Haha.

Det er også det eneste rigtige at gøre :')

Åh for pokker, så var det derfor – har jo aldrig set 1-3'erne i den udgave, så tænkte ikke over det, haha 😀

Hahaha 😀 Det er et godt argument!

Sikke en vidunderlig samling du har dig. Jeg er dybt forelsket i mange af dem 😀 Det er et stykke tid siden at jeg så din video, men jeg var dybt fascineret af alle de bokse og bøger med forskelligt design. Jeg leder efter en boks med alle syv bøger på dansk. Ved du om det findes?

Leave a Comment