Hvis vi drak kaffe | Juli 2019

Tidligere i dag, da jeg lå og scrollede gennem blogland, læste jeg Jamie fra The Perpetual Page-Turners indlæg If We Were Having Coffee. Jeg synes simpelthen indlægget er så fint, at jeg ikke kan lade være med at tyvstjæle idéen.

Hent din yndlingsdrik, og lad os lige samtale i fem minutter.

Hvis vi drak kaffe … ville jeg fortælle dig, at min kæreste og jeg næsten er færdige med at rive vores kolonihavehus ned. Vi mangler faktisk kun den del af det gamle fundament, som går ud over det område hvor det nye fundament skal være.
Sidste weekend er blevet brugt på alskens opmålinger, udgravning til huset og render som vi kan støbe fundamentet ned i. Alt den jord vi har gravet ud (der er virkelig meget), har vi brugt til at plane en del af grunden ud. Det er vældigt spændende det hele, men det er dæleme også hårdt arbejde.

Næste del af bygge-processen bliver at få tilkoblet strømmen, få støbt fundamentet og ellers gøre helt klar til at tømreren går i gang. Fysisk er jeg helt klar til “at give arbejdet” videre. Jeg havde ingen idé om, hvor meget arbejde der er i at rive et hus ned.

Hvis vi drak kaffe … ville jeg fortælle dig, at jeg lige har været på Tinderbox. Det var vildt hyggeligt, men hvis jeg skal være ærlig, nåede jeg ikke i løbet af festivalens tre dage at opnå den der festivalsstemning.
Dertil ville jeg også fortælle dig, at jeg har det sygt hårdt over ikke at være på Roskilde for første gang i over 10 år. Det påvirkede nok også min Tinderbox-oplevelse en del.

Hvis vi drak kaffe … ville jeg fortælle dig, at jeg er ved at falde ret godt til på mit nye arbejde. Jeg har efterhånden fået en idé om, hvor tingene er i den nye butik, og jeg kommer så småt ind under huden på mine kollegaer, så på den måde bliver arbejdsdagen lige lidt hyggeligere.

Hvis vi drak kaffe … ville jeg fortælle dig, at jeg er kommet ind på kandidaten i webkommunikation på SDU. Du har måske allerede set det, da jeg postede det i mine Instagram Stories, men altså … det føles kraftpetervæltemig godt! Efter fem års pause, bliver det virkelig dejligt at komme tilbage på skolebænken.

Hvis vi drak kaffe … hvad ville du så fortælle mig?

michella b.

blogger, boghandler. bosat i odense. bog- & technørd. i <3 some

Blog Comments

At jeg er glad for at høre det går godt for jer og fremad med huset <3
Og så ville jeg fortælle at jeg sidder på Rhodos og har det fedt med Max – vi trængte til en ferie! Vejret er fantastisk, selskabet er godt og mad/drinks gør det godt, for det meste.
Jeg ville fortælle at jeg har det ligesom dig med hensyn til Roskilde! Den er sgu svær og jeg regner med at være med næste år igen!

Knus fra Ditte (og Max)

Mad, drinks, Rhodos lyder virkelig fantastisk. Sikke det er svært ikke at misunde jer. Jeg håber I har & får den bedste tur!

Så kan det være vi ses. Jeg tager også tilbage til Roskilde næste år <3

Leave a Comment