Jeg har verdens sejeste mor (Hobitten)


Min mor har snakket sig til denne kæmpe plakat fra en radio/tv-forretning i Næstved… TIL MIG! Hvor sejt er det lige? Vi er i gang med at planlægge mit fremtidige bibliotek (når jeg en dag får egen lejlighed i København). Ja, andre vil have et walk-in closet, men jeg er sikker på at I er nogle andre derude som også vil have et lille bibliotek med bøger overalt!

Min mor og jeg har en lille ting med plakater; da jeg var lille tog hun altid tegnefilmsplakater med hjem til mig – enten når hun kunne snakke sig til dem, eller hvis de var gratis. Det er et meget sjovt minde, og det varmer altid når hun kommer med en ny.

michella b.

blogger, boghandler. bosat i odense. bog- & technørd. i <3 some

Blog Comments

Åh, hvor jeg dog elsker den! Martin Freeman vil pynte på din væg.

Jeg drømmer virkelig også om mit eget bibliotek. Hvad skal man bruge et walk-in closet til, hvis man istedet kan få et bibliotek? Jeg er i hvert fald sikker på, jeg ville være meget gladere for biblioteket og bruge meget mere tid derinde 🙂

Det er nemlig lige det, Simone. Det ville være drømmen!

Leave a Comment