LYN-GIVEAWAY: VIL DU TIL BOGFORUM? (LUKKET)

Jeg har haft problemer med at modtage min post, derfor bliver dette en lynhurtig giveaway. Bogforum har været så venlige at sponsorere to en-dags billetter til bogforum i næste weekend. Mangler du stadig billetter? Så har du nu chancen for at vinde adgang til en valgfri dag på Bogforum til dig og en ven!

Det er let at deltage, skriv en kommentar om hvilken forfatter du helst vil opleve på dette års Bogforum. Husk også at skrive en mailadresse, så jeg kan få fat i vinderen.
Konkurrencen er åben til og med onsdag morgen den 5. november klokken 7!

Du kan læse mere om eventet her.

Badass forfattere der blandt andet er, at se på Bogforum 2014: 
Fredrik Backman, Caspar Eric, Nanna Foss, Jan Guillou, Louise Haiberg, Helle Helle, Peter Høeg, Jon Helt Haarder, Sara Hornum Inanloo, Pia Juul, Linse Kessler, Sophie Kinsella, Anders Lund Madsen, Jojo Moyes, Henrik Nordbrandt, Jan Sonnergaard, Sanne Søndergaard, Pia Tafdrup, Søren Ulrik Thomsen og Maren Uthaug

michella b.

blogger, boghandler. bosat i odense. bog- & technørd. i <3 some

Blog Comments

Jeg vil både se Pia Juul, Henrik Nordbrandt, Sanne Søndergaard, Søren Ulrik Thomsen og Maren Uthaug, og allerallerallerhelst Pia Juul, fordi jeg lige har crushet for sygt på hende og gerne vil se hende irl!

Frederik Backman! nicolineajensen(a)hotmail.com

Backman ❤❤

Åååh! Helt sikkert Fredrik Backman <333

Sanne Søndergaard fordi hun er en awesome feminist =)

Sophie Kinsella <3 🙂
Tulipanbusk@hotmail.com

Jeg vil nok allerhelst se Lene Kaaberbøl.
mhlind87@gmail.com

Sødeste mest fantastiske Søren Ulrik Thomsen!
Livsen11@hotmail.com

Jeg var ikke klar over, hvor fantastisk Chris Carter var, da han sidste år gæstede bogforum. Derfor var jeg lykkelig, da jeg så, at han vil være der igen i år 😀

anne-p@hotmail.dk

Maren Uthaug, fordi
– hun har det sjoveste navn (bortset fra Helle Helle, som er udenfor kategori)
– hun står nederst på plakaten
– jeg ikke aner, hvem hun er

😎

Kasper/HGS (kn @ nakkefestival.dk)

Jojo Moyes og Sophie Kinsella 🙂
rikkeajensen@gmail.com

jonas suchanek & hella joof

sarafleischer@yahoo.dk :)))

Det kunne være spændende at møde Helle Helle og Lone Hørslev, men også Jussi Adler-Olsen og Sophie Kinsella. Uha, der er mange. Fed konkurrence!

Katja / kutja94@hotmail.com

Jeg glæder mig mest til Jojo moyes!

Maja/ Maja-wh@hotmail.com

Leave a Comment