Mens jeg læser “Vi der valgte mælkevejen”

Denne bog blev den første jeg trak i mit TBR-jar. Det er en hippie-fortælling (uden det skal lyde stødende) om en flok unge mennesker man følger i slut tredserne. Den er vældig hyggelig, og utrolig afslappende at læse. Før har jeg ikke læst nogle af Reuters voksenbøger, men det bliver nok ikke den sidste. Den er (so far) virkelig skøn.

Imens min skønlitterære læsning sniger sig frem i sneglefart, studerer jeg nu på fulde drøn. Semesteret er blevet skudt ordenligt i gang, og endnu engang blev niveauet højnet. Det er skide skønt at være tilbage, det giver bare ikke frygtelig meget tid til læsning for hyggens skyld.

Jeg håber at I derude nyder efteråret med alt hvad det indebærer. Jeg finder virkelig denne årstid smuk og hygsom. Efterår og vinter er altid de årstider hvor mit liv peaker. Hav det dejligt allesammen.

michella b.

blogger, boghandler. bosat i odense. bog- & technørd. i <3 some

Blog Comments

Åh ja, den travle semesterstart. jeg synes virkelig også, det er omfattende og hårdt med skiftet fra BA til kandidat – men måske er det bare et spørgsmål om omstilling. Jeg skal i hvert fald lige 'ind' i dagligdagen igen, og lære at stå tidligt op uden at skulle sove tre timer til middag, når jeg kommer hjem (!). Dagene forsvinder lidt for mig.

Men hyggeligt med Reuter. Ham ville jeg gerne læse lidt mere af.

Det er virkelig skønt at komme i gang igen, men for pokker hvor har du ret i det med dagligdagsrytmen. Jeg synes godt nok det er hårdt også. Døgnrytmer er en fantastisk ting…

Jamen jeg er virkelig positivt overrasket over bogen, så skøn!

Det eneste du mangler er faktisk mig. Og Emma Watson.

Leave a Comment