PINLIGT FORSINKET BOGFORUMSINDLÆG!


Hvor havde jeg bare glemt dette indlæg – jeg beklager frygteligt. Men som I nok ved, så var der Bogforum tilbage i november. Og som alle har snakket om, så var det endnu engang et fantastisk event med smil og en hulens masse bogglæde.

Jeg fik set en masse forfattere tale om deres værker, og hørt flere af dem læse op. Ja, signeringer blev det også til. En lille krudsedulle i en bog kan gøre alverden til forskel.
Caspar Eric var den der tog røven på mig – jeg så ham mest af alt, fordi jeg havde hørt så meget i medierne. Men da han læste op af sit yoghurt-digt, der var jeg fuldkommen flad af grin. Jeg måtte derfor også købe digtsamlingen med mig hjem, og den står nu smukt og pryder min lyrikhylde.

Af højdepunkter var det, at opleve Henrik Nordbrandt, Sanne Søndergaard og Jojo Moyes, samt (selvfølgelig) at gense Frederik Backman og Jens Blendstrup!

Jeg glæder mig allerede til næste år.

michella b.

blogger, boghandler. bosat i odense. bog- & technørd. i <3 some

Blog Comments

Synes nok jeg ikke havde set et BogForum indlæg fra dig 😀
Elsker dit billede af Jojo Moyes – har selv en del "underlige" billeder af hende, hun var SÅ svær at tage "normale" billeder af 😀

Hahaha det billede af Jojo Moyes er priceless! 😀

Ups, haha.
Jeg har SÅ mange geniale billeder af hende. Dette er blot et enkelt af dem! 😀

Det er SÅ godt!

Leave a Comment