RECAP: APRIL 2017

Jeg havde slet ikke rigtig nogle store begivenheder planlagt for april måned, men på mystisk vis er jeg blevet fyldt til randen med både smukke og berigende minder fra denne måned. Min kæreste og jeg har været til hip hop koncert samt taget en tur på bakken – dagevist frasagt os hverdagsrollerne, for at nyde hinandens selskab. Det har været helt fantastisk, og utrolig tiltrængt.
Tingene vender sig langsomt efter mit stress-crashdown i starten af året. Jeg er blevet meget bevidst om mig selv, og hvad jeg bruger min tid på. Selvom jeg aldrig troede det skulle ske, så er mindfulness kommet på plakaten og (indtil videre) med udpræget succes. 
I april måned har jeg læst syv bøger – først og fremmest what? Jeg føler nærmest ikke, at jeg har læst noget. Dog er det ikke blevet til nogle fem stjerners-vurderinger, men ret mange lige under. Både Release af Patrick Ness, Just Kids af Patti Smith og SCUM manifest af Valarie Solanas har fået fire stjerner. Alle tre bøger er – uden tvivl – nogle af dem jeg vil tænke tilbage på når året er omme.

Release fordi den virker så ægte. Patrick Ness formår at vise ‘rigtige’ teenagere, som er komplekse væsner der vitterligt bare prøver at gøre hvad der er rigtigt, selvom de måske rammer lidt ved siden af.

Just Kids fordi Patti Smith er så vanvittigt dygtig en historiefortæller. Hun placerer een i midten af et bassin fyldt med velovervejede ord og formuleringer. Og så er hun bare så pisse cool, at jeg nærmest ikke kan holde til det.

SCUM manifest fordi Valarie Solanas er vanvittig på den fede måde. Det var en absurd læseoplevelse, men faktisk ikke på den måde jeg umiddelbart havde regnet med. Når man læser om hende, og om hendes manifest synes jeg hurtigt at det bliver fejet hen med konklusioner om sindssyge. Men jeg synes der ligger en klar distance i hendes manifest, en distance hun skaber gennem humor. Uanset, vanvittigt interessant læsning!

På hjemmefronten er der sket det mest fantastiske. Det kolonihavehus min kæreste og jeg har haft øjne på i over et år, er endelig(!) blevet vores! Vores eget lille idylliske frimærke. Det er en fuldstændig vild følelse at investere i noget så permanent sammen, men for dælen hvor er det også godt! Jeg glæder mig til at bruge samtlige af mine friweekender i dette minihus.

På arbejdsfronten er der også sket noget ret fantastisk. Boghandlerforeningen har kåret mig som Årets Unge Boghandler – hvilket resulterer i både ære og en rejse til London. Jeg er ellevild, og evigt taknemmelig for at de har udvalgt mig. Det varmer virkelig sjælen, når man får et skulderklap efter hårdt arbejde.

Hvordan har din april måned været? Har du oplevet eller læst noget der er værd at snakke om?

michella b.

blogger, boghandler. bosat i odense. bog- & technørd. i <3 some

Blog Comments

Hvor lyder det altså som om, du har haft en helt fantastisk måned. Stort tillykke med både kolonihaven og den fine titel som Årets Unge Boghandler 😀

Jo tak, jo tak. Det er helt sikkert elementer der medfører fantastiske følelser 😀

Nøj, hvor en dejlig måned. Lækkert! Og tillykke med prisen!

Du er så sej – tillykke med prisen! <3

Og jeg glæder mig til at jeg skal se jeres lille frimærke! ;D

Mange tak! 😀

Mange tak! <3
DET GØR JEG OGSÅ. JUHU!

Stort tillykke med prisen. Det kan jeg godt forstå, at du er stolt af 🙂

Maaaaange tak! 😀

Tillykke, man! Vildt sejt!

Ih altså, mange tak!

Leave a Comment