Om sort tale

Sort tale | en blog om litteratur

Michella B - Sort Tale en blog om litteratur

Her på Sort Tale vil du kunne finde boganmeldelser, bogsnak og informationer om og fra det danske bogmarked. Det er i klassisk forstand en blog om litteratur, eller i daglig tale en bogblog.

I tiden op til at jeg skulle starte i folkeskole, havde jeg et brændende ønske: At lære at læse. Jeg vidste allerede dengang, at det ville blive en aktivitet der passede til mit temperament, og som ville åbne nye og spændende verdener for mig. Det er derfor også den hobby som jeg har haft længst tid. Og den hobby der ligger til grund for mine valg af uddannelser. Jeg har en Bachelor of Arts i Dansk Litteratur, og har efterfølgende uddannet mig til Boghandler.

I dag studerer jeg en kandidat i Webformidling ved SDU med henblik på at blive en bedre litteraturformidler, og litteraturspreder (ja, det er nu et ord). Og som forhåbentligt kan give mig en ny indgang til markedet.

… Også en blog om dansk litteratur

Jeg forsøger at læse bredt, alligevel kan jeg ikke komme uden om særlige interesser. Jeg elsker dansk litteratur fra det 20. århundrede og frem til i dag. Det er mit hjertebarn, og det ønsker jeg også at bloggen skal afspejle.

Genremæssigt beskæftiger jeg mig mest inden for de realistiske; social realisme, magisk realisme, historiske. Ligesom jeg nyder en god autofiktiv roman, eller en velskrevet biografi. Godt 20 % af min læsning de sidste par år, har været fagbøger af forskellig art. Det er ikke tit at disse når bloggen, men kun når at blive behandler på Instagramprofilen knyttet til denne blog. Jeg har tidligere beskæftiget mig meget med YA, og levnene her fra får lov til at leve videre på bloggen.

Boganmeldelser på Sort Tale

Jeg modtager gerne anmeldereksemplarer af bøger fra både forfattere og forlag. Vær venlig at læse min anmelderpolitik inden du henvender dig.

Rettigheder til indholdet på Sort Tale

Som udgangspunkt er alt indhold på https://sorttale.com mit eget. Hvis materialet er lånt andetsteds fra krediteres dette tydeligt.

Ønsker du at bruge mit materiale hvad end det er billeder, tekst eller video, skal Sort Tale krediteres eksplicit i billedtekst, eller på anden måde nær materialet, med link tilbage til hvorfra du har hentet materialet.

© 2013 Sorttale.com

Velkommen til Sort Tale – en pause med litteratur

Jeg håber du vil nyde dit ophold her på siden. Hvis du har nogle ønsker eller forespørgsler henvend dig endelig pr. mail, eller på Sort tale på Instagram. Jeg besvarer alle henvendelser så hurtigt som muligt. Yderlige kontaktinformation findes på siden Kontakt.

Sort Tale defineres af udtrykket:

“uforståelig eller vildledende ytring; udenomssnak”. En af betydningerne af adjektivet “sort” er “uklart formuleret og derfor umulig at forstå.”